Voorjaarsevent bezoek Stora Enzo

Voorjaarsevent
Om het lonkende vaarseizoen in te zetten organiseren wij een interessant voorjaarsevent. Vorig jaar, tijdens de 10de editie van de Gentse Sloepentocht naar de Koninklijke Jacht Club Gent in Langerbrugge, kwam het idee om de papierfabriek Stora Enzo eens te bezoeken. Stora Enzo is namelijk gevestigd op het eilandje, waar wij tijdens de 10de GS zijn rondgevaren, vandaar ook het idee om dit bedrijf eens aan de binnenkant te bezoeken.  

Wanneer:           het gratis bezoek gaat door op 21 maart 2020 om 9.30u.

Voor wie:            voor al onze schippers en sympathisanten

Inhoud:               bedrijfsbezoek van 2u à 2.30u, omvat een presentatie en een rondgang begeleid door personeel van Stora Enzo of opgeleide gidsen. 

Voorwaarden:  Max 60 deelnemers (dus niet te lang wachten om u in te schrijven) Min leeftijd 12 jaar Gezonde conditie, naast de 3km wandeling worden ook verschillende roostertrappen genomen (dus dames geen naaldhakken!) in een warme productiehal Medische condities zoals hoogtevrees, het dragen van een pacemaker… dienen op voorhand doorgegeven te worden. Niet onder invloed zijn van alcohol of drugs Elke bezoeker dient 1 tot max 2 kg oud papier mee te brengen Afsluitend kunnen er nog vragen gesteld worden bij een kop koffie of iets fris

Waar:                   Stora Enzo, Wondelgemkaai 200, havennummer: 8540A             9000 Gent  

Na het bezoek aan Stora Enzo nodigen wij jullie uit voor een drankje in het ‘t-Overzetje om even bij te praten over het komende vaarseizoen.